Foredrag af og med Niels Ole Frederiksen

Bogudgivelser

Jeg har sammen med højskoleforstander Poul Henrik Jensen fra Jyderup Højskole udgivet og skrevet i par bøger om KZ-Stutthof. Se yderligere oplysninger ved at scrolle ned på bøgerne nederst.

I flere af mine foredrag tager jeg udgangspunkt i de relevante bøger. Jeg har, som oftes bøger med så interesserede, kan efter foredraget købe et eksemplar.

Bogen "Rejse i dødens fodspor" er totalt udsolgt.

I 2006 lukkede Horsens Statsfængsel. I den forbindelse skrev jeg en lille bog om en af de mest spetakulære fanger i et dansk fængsel nogensinde, nemlig udbryderkongen Carl August Lorentzens dennes fantastiske flugt i julen 1949. Se "Er der vilje, er der vej."

I 2008 lukkede Båring Højskole og året efter åbnede der en Rytmisk Efterskole i lokalerne. I 2009 kunne man fejre 50 år skolejubilæum på Båring Banke. I den for-bindelse har jeg sammen med en redaktionsgruppe udgivet en bog med fortællinger om Båring Højskole.

I 2020, i Corona- nedlukningsåret, har jeg samlet og udgivet nogle digte, som jeg gennem de sidste par år har skrevet. Digtsamlingen har jeg kaldt "Glimt - før glemsel".